Pilates Split

Medicinska gimnastika • Pilates
Grupni treninzi • Individualni Pristup 

Pilates i Medicinska gimnastika

Pilates i Medicinska gimnastika obuhvaćaju skup vježbi koje su dozirane prema intezitetu, vrsti i trajanju za pojedinu dobnu skupinu, te su tako i najidealniji oblik vježbe za sve generacije. Vježbe su prilagođene godinama, tjelesnoj kondiciji i odgovaraju svima bez obzira na medicinsku problematiku (bolnost, postoperativna, preoperativna stanja i slično). U kombinaciji s Pilatesom program Medicinske gimnastike posebno je pogodan za osobe sa zdravstvenim poteškoćama i onima koji zbog prirode posla provode dugo vremena u sjedećem položaju!

Radi se u malim grupama, pa na vrijeme rezervirajte mjesto!

Instruktor

Jasna Vidović

Jasna Vidović se bavi plesom i raznim sportovima od 6 godine.
Sa 19 god je otkrila čarobni svijet fitnessa i konstantnim edukacijama se usavršava, a svoje znanje strpljivo prenosi na druge. Vlada programima kao što su Pilates, Korektivna gimnastika, Aerobik, Zumba, Belly dance-aerobik, kružni trening,a kao pedagog obožava rad s djecom na tečajevima Plesnog vrtića i MTV Showdancea. Duboko je uvjerena da je fitness izvor zdravlja, sreće i samopouzdanja, pridružite joj se na treninzima.

Razlozi za probat Pilates
i Medicinsku gimnastiku

Prednost
pilatesa

Pilates utječe na izdržljivosti, jačanje i stabilizaciju centralnog dijela tijela – trbuh, leđa, zdjelični pojas, te na ravnotežu i fleksibilnost

Prednosti medicinske gimnastike

Medicinska gimnastika utječe na smanjenje razvoja osteoporoze i jačanje kostiju, povećanje pokretljivosti mišića i zglobova, smanjenje boli u leđima, smanjenje rizika od prijeloma te na sporiji gubitak mišićne mase. Ona također podiže opće razpoloženje, ubrzava krvotok, oslobađa od stresa i pomaže pri održavanju kondicije tijela.

Individualizirani pristup

Individualizirani pristup. Radi se u malim grupama. Voditelj asistira prilikom izvođenja vježbi.

Termini i cijene

Termini Split:

Ponedjeljak
08:00h, 17:30h, 18:30h

Srijeda

08:00h, 17:30h, 18:30h


Petak

08:00h, 17:30h, 18:30h

Lokacija:

Ruđera Boškovića 18
Split

Cijena:

290kn/mj